Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Manastirea Giurgeni Program Slujbe

Manastirea Giurgeni Program Slujbe. Pelerinii vin aici mai ales în ziua de 6 august, de hramul. As dori sa aflu programul a slujbei sfintului maslu de la manastirea giugeni pe anul 2013. Program al sfantului maslu 2020! Opening & closing timings, parking options, restaurants nearby or what to see on your visit to manastirea giurgeni? See more of manastirea ˮnasterea maicii domnuluiˮ giurgeni on facebook.

Locasul de cult este din construita din caramida, avand ziduri groase si planul in forma de cruce. See more of manastirea ˮnasterea maicii domnuluiˮ giurgeni on facebook. Vecernia și slujba paraclisului (transmisiune directă din catedrala patriarhală). Manastirea giurgeni a fost reinfiintata in anul 1993 ca manastire de maici. Mănăstirea giurgeni și a sărbătorit hramul.

Program Liturgic Episcopia Giurgiului
Program Liturgic Episcopia Giurgiului Source from : https://episcopiagiurgiului.ro/catedrala-episcopala/program-liturgic/
Manastirea caraiman este o manastire ortodoxa aflata in localitatea busteni, judetul prahova, la poalele masivului caraiman. Acatistul sfintei învieri a domnului iisus hristos. Părintele antonie jeflea de la mănăstirea giurgeniromantv. Mănăstirea „naşterea maicii domnului, giurgeni, com. Procesiune cu icoana maicii domnului „rugătoarea.

Manastirea giurgeni neamt 20 septembrie 2020.

In 2000, manastirea giurgeni devine de calugari. Manastirea bujoreni, universul credintei, tvr, televiziunea romana подробнее. Acatistul sfintei învieri a domnului iisus hristos. Mănăstirea „naşterea maicii domnului, giurgeni, com. Do you want to know the entry ticket price for manastirea giurgeni?

Manastirea caraiman este o manastire ortodoxa aflata in localitatea busteni, judetul prahova, la poalele masivului caraiman. Do you want to know the entry ticket price for manastirea giurgeni? See more of manastirea ˮnasterea maicii domnuluiˮ giurgeni on facebook. Mănăstirea giurgeni și a sărbătorit hramul. 17 00 ceasul ix , vecernia şi pavecerniţa (cu pauză pentru cină între ele).

Programul Sfintelor Slujbe Ortodoxia De
Programul Sfintelor Slujbe Ortodoxia De Source from : http://ortodoxia.de/programul-sfintelor-slujbe/
17 00 ceasul ix , vecernia şi pavecerniţa (cu pauză pentru cină între ele). La împlinirea a doi ani de la mutarea la cer a arhimandritului antonie jeflea, fostul stareț al mănăstirii cu hramul „nașterea maicii domnului din localitatea giurgeni, au avut loc, la această mănăstirea din localitatea nemțeană, slujba sfintei liturghii și slujba parastasului. Manastirea giurgeni neamt 20 septembrie 2020. În timpul slujbei a fost comemorat vrednicul de pomenire părintele arhimandrit antonie jeflea, fostul stareț al acestui așezământ monahal, trecut la cele… Părintele antonie jeflea de la mănăstirea giurgeniromantv.

Click now to check the details!

Manastirea giurgeni universul credintei televiziunea romana. Click now to check the details! Locasul de cult este din construita din caramida, avand ziduri groase si planul in forma de cruce. Vecernia și slujba paraclisului (transmisiune directă din catedrala patriarhală). Manastirea giurgeni a fost infiintata la 17 octombrie 1738, inchisa la 1860 de catre domnitorul a.i.

Mănăstirea giurgeni și a sărbătorit hramul. Antonia manastirea giurgeni www videostel ro. Manastirea giurgeni neamt 20 septembrie 2020. Manastirea giurgeni a fost reinfiintata in anul 1993 ca manastire de maici. La 1 iulie 1995, a fost trimis aici ca preot slujitor.

Instalarea Noului Stareț Al Mănăstirii Giurgeni Youtube
Instalarea Noului Stareț Al Mănăstirii Giurgeni Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=zr7IetwMuUY
Manastirea giurgeni universul credintei televiziunea romana. *la mănăstirea giurgeni, una din vestitele icoane făcătoare de minuni ale româniei. La împlinirea a doi ani de la mutarea la cer a arhimandritului antonie jeflea, fostul stareț al mănăstirii cu hramul „nașterea maicii domnului din localitatea giurgeni, au avut loc, la această mănăstirea din localitatea nemțeană, slujba sfintei liturghii și slujba parastasului. La 1 iulie 1995, a fost trimis aici ca preot slujitor. Mânăstirea giurgeni poartă hramul nașterii maicii domnului și se află în localitatea cu același nume în cadrul comunei valea ursului, județul neamț, la 28 kilometri de orașul roman.mânăstirea este de rit ortodox românesc și ține de protopopiatul romanului din cadrul arhiepiscopiei romanului și bacăului.

Părintele antonie jeflea de la mănăstirea giurgeniromantv.

Manastirea bujoreni, universul credintei, tvr, televiziunea romana подробнее. Manastirea giurgeni neamt 20 septembrie 2020. Antonia manastirea giurgeni www videostel ro. Mânăstirea giurgeni poartă hramul nașterii maicii domnului și se află în localitatea cu același nume în cadrul comunei valea ursului, județul neamț, la 28 kilometri de orașul roman.mânăstirea este de rit ortodox românesc și ține de protopopiatul romanului din cadrul arhiepiscopiei romanului și bacăului. Manastirea giurgeni a fost infiintata la 17 octombrie 1738, inchisa la 1860 de catre domnitorul a.i.

Posting Komentar untuk "Manastirea Giurgeni Program Slujbe"