Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Notre Dames De Paris Incendiu

Notre Dames De Paris Incendiu. Nôtre dame #parís pic.twitter.com/zo4qwvbuun — carlos feria. În franța catolică, acum este săptămâna patimilor sau. Un incendiu a izbucnit luni seară la celebra catedrală notre dame din paris. Numeroase echipaje de pompieri au încercat să stingă. Avioanele erau la depărtare, vreo două ore de zbor de paris, plus câte ore o fi nevoie ca să umpli un avion cu câteva tone de apă.

Nôtre dame #parís pic.twitter.com/zo4qwvbuun — carlos feria. Fumul gros ieșit din catedrală a speriat persoanele aflate în apropierea ei. Există trei puncte de fragilitate majoră, a avertizat ministrul culturii din franţa, franck riester. Numeroase echipaje de pompieri au încercat să stingă. Cauza incendiului este necunoscută, dar autoritățile spun că ar putea avea legătură cu lucrările de renovare de la edificiul vechi de 850 de ani.

Foto Ce A Mai Rămas Din Catedrala Notre Dame Din Paris Devastată De Incendiu Er News
Foto Ce A Mai Rămas Din Catedrala Notre Dame Din Paris Devastată De Incendiu Er News Source from : https://www.elenarobu.md/foto-ce-a-mai-ramas-din-catedrala-notre-dame-din-paris-devastata-de-incendiu/
Un incendiu de proporții a fost raportat luni seară, la catedrala notre dame din paris. Iar dacă ratezi cu câțiva metri ținta și arunci. În franța catolică, acum este săptămâna patimilor sau. Au fil du temps, la cathédrale reçoit des trésors sacrés, comme la couronne d'épines que jésus aurait porté sur la croix. Coroane de spini purtată de hristos la răstignire, bucățele din sfânta cruce și un cui de la răstignirea lui hristos;

Un incendiu de proporții a fost raportat luni seară, la catedrala notre dame din paris.

De nombreuses images et vidéos d'un nuage de fumée ont été postées sur les réseaux sociaux. Notre dame din paris incendiu. Un incendiu de proporții a fost raportat luni seară, la catedrala notre dame din paris. Le sinistre a soulevé, mardi, une vague d'émotion en france et à une enquête pour destruction involontaire par incendie a été ouverte par le parquet de paris. Numeroase echipaje de pompieri au încercat să stingă.

Découvrez la boutique officielle de la cathédrale. Fumul gros ieșit din catedrală a speriat persoanele aflate în apropierea ei. Notre dame din paris incendiu. Nôtre dame #parís pic.twitter.com/zo4qwvbuun — carlos feria. Catedrala a fost evacuată și nimeni nu a fost rănit.

Incendiu Imens La Catedrala Notre Dame Din Paris știri Comentarii Video
Incendiu Imens La Catedrala Notre Dame Din Paris știri Comentarii Video Source from : https://sputnik.md/trend/incendiu_notre_dame_paris/
Autoritățile sunt prezente la fața locului. Secțiune transversală a catedralei notre dame de paris. Nôtre dame #parís pic.twitter.com/zo4qwvbuun — carlos feria. Grinzile marcate cu roșu și bolțile au suferit pagube serioase în incendiul din aprilie 2019 (acoperiș). De nombreuses images et vidéos d'un nuage de fumée ont été postées sur les réseaux sociaux.

Grinzile marcate cu roșu și bolțile au suferit pagube serioase în incendiul din aprilie 2019 (acoperiș).

Iar dacă ratezi cu câțiva metri ținta și arunci. Autoritățile sunt prezente la fața locului. Un incendiu de proporții a fost raportat luni seară, la catedrala notre dame din paris. Retrouvez notre couverture en direct des événements. Catedrala a fost evacuată și nimeni nu a fost rănit.

A inspirat atât de mulţi scriitori, pictori, filosofi şi vizitatori din toată lumea. Un incendiu de proporții a fost raportat luni seară, la catedrala notre dame din paris. Grinzile marcate cu roșu și bolțile au suferit pagube serioase în incendiul din aprilie 2019 (acoperiș). L'état, qui avait débloqué pour sa part 2. Catedrala a fost evacuată și nimeni nu a fost rănit.

Catedrala Notre Dame Din Paris Devastată De Incendiu Europa Dw 15 04 2019
Catedrala Notre Dame Din Paris Devastată De Incendiu Europa Dw 15 04 2019 Source from : https://www.dw.com/ro/catedrala-notre-dame-din-paris-devastat%C4%83-de-incendiu/a-48340195
Un incendiu a izbucnit luni seară la celebra catedrală notre dame din paris. Nôtre dame #parís pic.twitter.com/zo4qwvbuun — carlos feria. Există trei puncte de fragilitate majoră, a avertizat ministrul culturii din franţa, franck riester. La catedral de notre dame de parís ha sufrido un grave incendio que se originó por causas que se desconocen en la tarde del lunes y que este martes el papa francisco expresó hoy en un mensaje su deseo de que, tras la restauración, la catedral de notre dame pueda volver a ser patrimonio. L'état, qui avait débloqué pour sa part 2.

Iar dacă ratezi cu câțiva metri ținta și arunci.

Există trei puncte de fragilitate majoră, a avertizat ministrul culturii din franţa, franck riester. Retrouvez notre couverture en direct des événements. Découvrez la boutique officielle de la cathédrale. De nombreuses images et vidéos d'un nuage de fumée ont été postées sur les réseaux sociaux. L'état, qui avait débloqué pour sa part 2.

Posting Komentar untuk "Notre Dames De Paris Incendiu"