Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Turneul De La Indian Wells

Turneul De La Indian Wells. Sportivele au aflat de pe rețelele sociale că turneul de la indian. Competiția urma să debuteze marți. Turneul are deja traditie, a fost fondat in 1974 de catre fostii jucatori de tenis charlie pasarell și raymond moore. Turneul de la indian wells a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus. Departamentul de sănătate publică al comitatului riverside a decis anularea turneul din california ar fi trebuit să se joace între 9 şi 22 martie 2020.

Organizatorii au anunțat anularea turneului de la indian wells din cauza epidemiei de coronavirus. Turneul de master series de la indian wells este un turneu internațional de tenis care are loc aproape anual în orașul indian wells, california, sua. Organizatorii au anunţat că turneul de tenis de la indian wells va fi amânat, după ce a fost confirmat un caz de coronavirus în coachella valley. Premiile de la indian wells erau în valoare de 17 milioane de dolari. .de la indian wells (de categorie masters pentru masculin si premier mandatory pentru feminin) a fost anulat de catre organizatori cu doar o zi inainte de start din deocamdata nu a fost anuntata o data ulterioara la care se va organiza turneul, insa oficialii au declarat ca sunt pregatiti sa reprogrameze.

Irina Begu A Ajuns In Semifinale La Turneul De Categorie 125k De La Indian Wells
Irina Begu A Ajuns In Semifinale La Turneul De Categorie 125k De La Indian Wells Source from : https://www.telekomsport.ro/irina-begu-a-ajuns-in-semifinale-la-turneul-de-categorie-125k-de-la-indian-wells-19294586
Indian wells · miami · monte carlo · roma · madrid · canada · cincinnati · shanghai · paris. Decizia de anulare a turneului a venit în contextul în care a fost confirmat un prim caz de. Guvernatorul statului california a decretat stare de urgență în zona unde urma să se dispute indian wells după ce a fost descoperit un caz de coronavirus în coachella valley. Turneul are deja traditie, a fost fondat in 1974 de catre fostii jucatori de tenis charlie pasarell și raymond moore. Turneul de tenis de la indian wells, unul dintre cele mai importante din circuitele atp și wta, care trebuia să debuteze luni în california, a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus, transmite reuters.

Această decizie a fost luat după ce departamentul de sănătate.

Turneul de tenis de la indian wells, unul dintre cele mai importante din circuitele atp şi wta, care trebuia să debuteze azi în california, a fost sportivele au aflat de pe rețelele sociale că turneul de la indian wells a fost anulat. Turneul atp masters 1000 şi cel wta de categorie premier mandatory de la indian wells au fost anulate din cauza coronavirusului, au anunţat organizatorii. Românca patricia țig, în vârstă de 26 de ani și 59 wta a fost învinsă în turul al treilea de la roland garros. Pentru această ediţie organizatorii au pus la bătaie premii în valoare de peste 17 milioane de dolari, o sumă mai mare decât cea din 2019, toate acestea deoarece interesul faţă de turneul din california a crescut. Suntem pregătiţi să organizăm turneul la o altă dată şi vom analiza opţiunile, a spus tommy haas, directorul indian wells, potrivit bnpparibasopen.com.

Pentru femei este un turneu de categoria premier mandatory iar pentru barbati world tour masters 1000 (a doua categorie ca importanta). Competitia de la indian wells este un eveniment asteptat anual, de tip masters 1000 din turneul masculin si de tip premier mandatory in turneul feminin. Turnee de grand slam sunt australian open, roland garros, wimbledon si us open, atat la barbati. Românca patricia țig, în vârstă de 26 de ani și 59 wta a fost învinsă în turul al treilea de la roland garros. .de la indian wells (de categorie masters pentru masculin si premier mandatory pentru feminin) a fost anulat de catre organizatori cu doar o zi inainte de start din deocamdata nu a fost anuntata o data ulterioara la care se va organiza turneul, insa oficialii au declarat ca sunt pregatiti sa reprogrameze.

Simona Halep S A Retras De La Indian Wells Tenismena A Suferit O Accidentare La Picior
Simona Halep S A Retras De La Indian Wells Tenismena A Suferit O Accidentare La Picior Source from : https://www.digi24.ro/stiri/sport/simona-halep-s-a-retras-de-la-indian-wells-tenismena-a-suferit-o-accidentare-la-picior-1271636
Turneul de tenis de la indian wells, unul dintre cele mai importante din circuitele atp și wta, care trebuia să debuteze luni în california, a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus, transmite reuters. Suntem pregătiţi să ţinem turneul la o altă dată şi analizăm opţiuni, a declarat directorul turneului tommy haas. Turneul de la indian wells a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus. „nu este în interesul general al fanilor, jucătorilor şi zonelor învecinate ca turneul. Sportivele au aflat de pe rețelele sociale că turneul de la indian.

Turneul de tenis de la indian wells, unul dintre cele mai importante din circuitele atp şi wta, care trebuia să debuteze azi în california, a fost sportivele au aflat de pe rețelele sociale că turneul de la indian wells a fost anulat.

.de la indian wells (de categorie masters pentru masculin si premier mandatory pentru feminin) a fost anulat de catre organizatori cu doar o zi inainte de start din deocamdata nu a fost anuntata o data ulterioara la care se va organiza turneul, insa oficialii au declarat ca sunt pregatiti sa reprogrameze. Indian wells nu este turneu de grand slam. Turneul de tenis de la indian wells, unul dintre cele mai importante din circuitele atp și wta, care trebuia să debuteze luni în california, a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus, transmite reuters. „nu este în interesul general al fanilor, jucătorilor şi zonelor învecinate ca turneul. Turneul începe pe 23 martie, la o săptămână după indian wells.

Turnee de grand slam sunt australian open, roland garros, wimbledon si us open, atat la barbati. .de la indian wells (de categorie masters pentru masculin si premier mandatory pentru feminin) a fost anulat de catre organizatori cu doar o zi inainte de start din deocamdata nu a fost anuntata o data ulterioara la care se va organiza turneul, insa oficialii au declarat ca sunt pregatiti sa reprogrameze. Pentru această ediţie organizatorii au pus la bătaie premii în valoare de peste 17 milioane de dolari, o sumă mai mare decât cea din 2019, toate acestea deoarece interesul faţă de turneul din california a crescut. De la wikipedia, enciclopedia liberă. Premiile de la indian wells erau în valoare de 17 milioane de dolari.

Tenis Wta Torneo Indian Wells Eeuu S Zhuk A Cornet Rtve Es
Tenis Wta Torneo Indian Wells Eeuu S Zhuk A Cornet Rtve Es Source from : https://www.rtve.es/alacarta/videos/tenis/tenis-wta-torneo-indian-wells-eeuu-szhuk-acornet/4511420/
Europa fm știri sport turneul de tenis indian wells 2020, anulat. Pentru femei este un turneu de categoria premier mandatory iar pentru barbati world tour masters 1000 (a doua categorie ca importanta). Turneul de tenis de la indian wells, de sub cerul insorit al californiei este unul dintre cele mai apreciate turnee din circuit, datorita infrastructurii sale la cel mai inalt nivel, dar si din punct de vedere al organizarii excelente. Competiția urma să debuteze marți. Competitia de la indian wells este un eveniment asteptat anual, de tip masters 1000 din turneul masculin si de tip premier mandatory in turneul feminin.

Turneul începe pe 23 martie, la o săptămână după indian wells.

Turneul de la indian wells a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus. Vă mulţumesc că sunteţi cu mine şi vă iubesc'. Majoritatea celor mai buni jucători ai lumii erau aşteptaţi la indian wells, de la sârbul novak. Turneul are deja traditie, a fost fondat in 1974 de catre fostii jucatori de tenis charlie pasarell și raymond moore. Această decizie a fost luat după ce departamentul de sănătate.

Posting Komentar untuk "Turneul De La Indian Wells"