Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cand Sa Nascut Isus

Cand Sa Nascut Isus

Trei magi au venit sa se inchine. Dar, în zona betleemului, decembrie este o lună ploioasă şi rece.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Primul indiciu îl avem în luca capitolul 2, unde scrie: În primul an al domniei lui darius medul (538 î.e.n.), daniel, profet şi reprezentant oficial la curtea babiloniană, a decis să se roage lui dumnezeu în numele exilaţilor din iudeea. Isus era numit în scrierile rabinice ca isus ben pantera sau ben pantera.

Cand S Ar Fi Născut De Fapt Iisus Hristos De Ce Sărbătorim Crăciunul Pe 25 Decembrie și 7 Ianuarie Telegraph Moldova
vizitati articolul complet aici : https://telegraph.md/cand-s-ar-fi-nascut-de-fapt-iisus-hristos-de-ce-sarbatorim-craciunul-pe-25-decembrie-si-7-ianuarie/
Dar, în zona betleemului, decembrie este o lună ploioasă şi rece. Nu ştim ziua şi luna naşterii lui, avem cu aproximaţie anul. De la scriitorul roman iosif flaviu, contemporan al lui isus, ştim că acest rege a murit în anul 4 î.c, la puţine zile după o eclipsă de lună ce a avut loc la 12 martie, care a luminat cu lumina sa sinistră boala oribilă a monarhului.

Această mărturie timpurie care nu încearcă să dovedească data nașterii, ci o ia ca deja sigură.

Totuşi, profeţia este uluitor de exactă. Diverse reprezentări ale lui isus. Trei magi au venit sa se inchine.

În primul an al domniei lui darius medul (538 î.e.n.), daniel, profet şi reprezentant oficial la curtea babiloniană, a decis să se roage lui dumnezeu în numele exilaţilor din iudeea. Daca a murit la varsta de 33 de ani si jumatate in primavara anului 33 e.n.un calcul simplu ne arata data corecta a nasterii adica undeva in toamna anului 2 i e n. Biblia afirmă că isus sa născut în timpul domniei regelui irod, care sa încheiat în 4 î.h.

Nasterea Lui Iisus Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=76dJUIFzBJE
Cu toate acestea, pe întregul glob, milioane de oameni care se declară creştini sărbătoresc naşterea lui isus la 25 decembrie. Cu aproximativ 530 de ani înainte, a fost prezis timpul apariţiei şi, implicit, al naşterii lui. De asemenea, este greu de crezut că împăratul roman ar fi cerut unui popor care.

Biblia nu ne spune data naşterii lui isus.

De la scriitorul roman iosif flaviu, contemporan al lui isus, ştim că acest rege a murit în anul 4 î.c, la puţine zile după o eclipsă de lună ce a avut loc la 12 martie, care a luminat cu lumina sa sinistră boala oribilă a monarhului. Deci este regal, este rege, prin david. Dar biblia însăși prezintă fapte și mai concludente potrivit cărora nașterea lui isus a avut loc în 2 î.e.n.

Maria preţuieşte toate aceste cuvinte şi se gândeşte la ele în inima ei. Deci este regal, este rege, prin david. Această mărturie timpurie care nu încearcă să dovedească data nașterii, ci o ia ca deja sigură.

Care Este Misterul Stelei De La Betleem Cum S A Născut De Fapt Iisus Hristos
vizitati articolul complet aici : https://www.realitatea.net/stiri/actual/care-este-misterul-stelei-de-la-betleem-cum-sa-nascut-de-fapt-iisus-hristos_5e035bacb50656345e1b6ecd
Primul indiciu îl avem în luca capitolul 2, unde scrie: De vreme ce irod a murit în anul 4 î.cr., avem un indice cu care să lucrăm. Diverse reprezentări ale lui isus.

Nouă luni de la 25 martie ar da data nașterii lui iisus ca 25 decembrie.

Cu aproximativ 530 de ani înainte, a fost prezis timpul apariţiei şi, implicit, al naşterii lui. De asemenea, este greu de crezut că împăratul roman ar fi cerut unui popor care. Apoi, matei continua in prezentarea lui isus hristos si ne vorbeste despre umanitatea lui.

Posting Komentar untuk "Cand Sa Nascut Isus"